Maatregelen omtrent het coronavirus

Wij krijgen heel begrijpelijk vragen of de praktijk nog geopend is. Het antwoord is, ja. De praktijk is open, en ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen van u ook deze richtlijnen in acht te nemen. De praktijk wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Met name deuren/klinken, trapleuning, toilet en behandelstoel enz.
Er wordt voldoende afstand gehouden tussen cliënt en behandelaar (Rob). We plannen voldoende ruimte in tussen cliënten zodat er geen volle wachtkamer ontstaat. Wij vragen van u dan ook om indien mogelijk alleen te komen en geen gezelschap mee te nemen of dat uw gezelschap in de auto blijft. Graag ook in de administratieruimte rekening houden met afstand bij het afrekenen. Dit kan nog steeds contant, let wel op het vermijden van hand contact. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s