We vinden het heel fijn weer aan de slag te kunnen!

De praktijk is vanaf 11 Mei weer open!

De praktijk gaat weer open a.s. maandag 11 Mei. Zowel voor voetreflex als pedicure behandelingen kunt u telefonisch een afspraak maken. We proberen in de praktijk zoveel mogelijk de anderhalve meter in acht te nemen. We plannen de afspraken zo in dat u niet met andere mensen in de wachtkamer zit. We vragen van u dan ook om alleen te komen en niet met gezelschap of dat uw gezelschap in de auto wacht. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s