S.T.E.R. staat voor Stimuleren, Toevoegen, Energie en Reguleren

Het gaat om het toevoegen van positieve energie, waardoor er een regulerende invloed ontstaat die een helende werking tot gevolg heeft. Als de energie ergens geblokkeerd is, dus niet goed kan doorstromen, is dat voelbaar op bepaalde punten van de voetzolen. Positieve energie brengt alles weer in stroming en negatieve energie doet een flinke aanslag op je energie niveau.
Als je je zorgen maakt of je hebt ergens angst voor, dan raak je snel uit balans en kunnen er blokkades ontstaan in je energetisch systeem. De Ster-Therapie probeert de geblokkeerde energie weer in stroming te brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s