Rob Geijssen

Mijn naam is Rob Geijssen.

Het is nu alweer ruim dertig jaar geleden dat ik met behulp van een medium begonnen ben met het ontwikkelen van een unieke werkwijze binnen de voetreflextherapie. De werkwijze is inmiddels uitgegroeid tot een in binnen- en buitenland bekende therapie.

De therapie is verbonden met Goddelijke krachten, met alle facetten van leringen en naastenliefde, respect en acceptatie van de stoffelijke en onstoffelijke wereld die onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Toch wordt de therapie op een aardse wijze uitgedragen.

Na de vele duizenden behandelingen die ik heb mogen uitvoeren, kan ik alleen maar vaststellen dat ik nog steeds aan het begin van een groot universeel gebeuren sta en dat ik daar een heel kleine schakel in ben. Ik realiseer me dat mij, en inmiddels velen die zich de STER-therapie hebben eigen gemaakt, de mogelijkheid wordt geboden om op een unieke wijze hulp en troost en heling te geven aan een ieder die dit nodig heeft.

In mijn hoofd en in mijn vingers moet het zitten, maar alles gaat om voelen en daar word ik middenin gezet.

De ontwikkeling van de STER gaat nog steeds door. Wat onveranderd blijft, is de stille verwondering waarmee ik elke dag weer mijn spreekkamer binnenga en  waarvan ik elke keer weer het gevoel heb dat het de eerste keer is.