Sterpedicure

DE PRAKTIJK IS VOOR ONBEPAALDE TIJD GESLOTEN.

Mijn naam is Natasja Pastoor.

September 2018 ben ik begonnen met de opleiding Basis Pedicure. Inmiddels ben ik gediplomeerd pedicure, beoefen ik met veel plezier het pedicure vak en heb ik mijn eigen pedicure-praktijk binnen de stertherapie. Ik ben aangesloten bij ProVoet. Dit is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met ruim 12.500 leden bevordert zij de kwaliteit van voetverzorging en het beroep pedicures en medisch pedicure. ProVoet pedicures en ProVoet medisch pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen. De ProVoet pedicure en medisch pedicure dragen vakkundig zorg voor de algemene gezondheid van jouw voeten.

Als pedicure kan ik u helpen bij de verzorging van uw voeten en het behandelen van de meest voorkomende voetproblemen zoals likdoorns, ingroeiende nagels, mycose(schimmel) nagels, eelt en kloven.

Ook als u geen ongemakken heeft aan uw voeten maar bijvoorbeeld zelf uw nagels niet meer kunt knippen of even heerlijk uw voeten wilt laten verwennen is een afspraak bij de pedicure echt even een momentje voor ontspanning.

U bent welkom in mijn praktijk aan huis, deze bevindt zich op de eerste verdieping.