Voetreflexzone Therapie

Voetreflexzonetherapie volgens de S.T.E.R. © methode, is een energetisch-holistische therapie die als principe heeft:
Doe eens wat vanuit je gevoel, helen gaat beter met zachtheid. 

De S.T.E.R. © therapie is voetreflexzonetherapie, een zachte vorm van drukpuntmassage onder de voeten, waarbij gevoel en intuïtie van de behandelaar bijzonder belangrijk zijn. 
S.T.E.R- therapie is een zachte vorm van drukpuntmassage onder de voeten. 
Drukpuntmassage onder de voet werd al zo’n vijfduizend jaar geleden door de Chinezen toegepast. Inscripties in de piramides laten zien dat deze techniek ook al in de tijd van de piramidebouwers werd gebruikt. Drukpuntmassage onder de voet is een tijdlang “vergeten” geweest, maar in het begin van deze eeuw herontdekten enkele Amerikaanse artsen de voetreflexzonetherapie en het nut daarvan “opnieuw”.

De S.T.E.R. therapie is behandelwijze die als invalshoek de voetreflexzonetherapie heeft, maar de therapie beschikt over een geheel eigen identiteit. Door een jarenlange, zeer intensieve samenwerking met een “medium” is er een stelsel van systemen onder en ook op de beide voeten verkregen. Door die systemen met de aangegeven technieken toe te passen, wordt er zeer snel effect bereikt: blokkades worden opgeheven, energie kan weer vrij stromen en klachten verminderen duidelijk of verdwijnen zelfs helemaal. 
De letters S.T.E.R. in S.T.E.R. therapie staan voor: Stimuleren, Toevoegen, Energie, Reguleren

Voetenkaart met 71 punten